Sofie og Hilde

SkovSjov er:

Vi har siden september 2015 afholdt "Skovsjov" i Købehavn, nærmere sagt på Amager Fælled. Skovsjov handler om, at få byfamilier med os ud i naturen - tæt på hvor man bor. Vi syntes dette er et fantastisk og sjovt projekt, som vi elsker at lave.

Vi er to glade bymennesker som elsker naturen og at udnytte de grønne områder i byen. Vi afholder SkovSjov på Amager Fælled for børnefamilier. Her tager vi på fantasifulde opdagelser, hvor fx fælleden bliver forvandlet til en "vild jungle". Gennem en legende tilgang, og med forskellige aktiviteter hvor vi bygger legeland og huler, laver bålhygge og madlavning, synger og leger en masse - håber vi at give familierne inspiration og en mulighed for samvær og aktiviteter i byens udendørsområder. Vi vil gerne vise hvor let og tilgængeligt det kan være, at have det sjovt i og med naturen. Da det kan være svært at få øje på naturen i byen, vil vi inspirere og gøre det grønne vi har i byen til en vild jungle. 

Skovsjov er først og fremmest sjovt og vi bruger fantasien til at skabe vores verden - fx ved at forestille os at vi skal på opdagelse i en vild jungle hvor der bor spændende dyr - bl.a. dinosaurer. Indtil nu har vi haft mange glade børnefamilier igennem Skovsjov-møllen, og fået gode tilbagemeldinger på projeket. Vi giver børnefamilier en god start på dagen i frisk luft og noget kvalitetstid sammen. Skovsjov er en mobilfri zone og et værdifuldt frirum til familien.

Kom med - vi skal udforske "Junglen" sammen!

Hvem er skovsjov?

Hvad er Skovsjov?

Skovtroldene Sofie og Hilde er både ideen, tanken og kræftene bag skovsjov.

Hilde Karlsen 39 år, fra Norge. Flyttet til København i 1998. Uddannet friluftsvejleder på Paul
Petersens Idrætsinstitut. Er uddannet fysisk skuespiller fra the commedia school og flamenco
sanger fra Cristina Heeren i Sevilla. Hilde har undervist børn i klaver og sang og været
pædagogmedhjælper i skovbørnehave i Rude skov. Hilde arbejder også som kayak og vandre guide og water x instruktør i cph outdoor, og friluftvejleder i hjemlandet Norge
“Hvorfor sidde inde, når alt håb er ude”

Hilde Karlsen

Sofie Poulsen, 28 år, fra København: Uddannet friluftsvejleder på Paul Petersens Idrætsinstitut. Har før taget uddannelse som scenekunstner. Sofie har arbejdet meget med børn, både som medhjælper i børnehave og på fritidshjem. Studerer nu på pædagoguddannelsen og er underviser på teaterskole for børn og unge. 
“Ud på tur - aldrig sur”

Sofie Poulsen

© 2023 by Name of Site. Proudly created with Wix.com

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now